Steennis Advies

Wie is Steennis Advies

Mijn naam is Ron Steennis en ik ben ruim 20 jaar werkzaam geweest in de sociale zekerheid. Na de middelbare school ben ik gaan werken bij het UWV (voorheen BVG/Cadans). Tijdens deze periode heb ik eerst een aantal jaren gewerkt als uitkeringsdeskundige en praktijkopleider op de afdelingen AAW/voorzieningen, Ziektewet en AAW/WAO. Daarna heb ik aantal jaren leidinggegeven aan diverse afdelingen. Projectmatig heb ik de invoering van de Wet Voorzieningen gehandicapten (WVG) aangestuurd en heb ik vorm gegeven aan de integratie van de centrale uitkeringsafdelingen van BVG en Detam tot Cadans.

Na mijn HBO opleiding Personeel en Arbeid met als afstudeerscriptie; 'reïntegratie van mensen met een arbeidshandicap' heb ik de opleiding tot arbeidsdeskundige gevolgd. In 2002 ben ik bij Reaned, een adviesbureau op het terrein van arbeid en gezondheid, gaan werken. In 2009 ben ik gaan werken bij Margolin eerst als regiomanager en later als business development manager.

Door mijn passie voor het vakgebied heb ik ruime ervaring opgebouwd in diverse sectoren van de arbeidsmarkt. Met mijn brede kennis op het terrein van duurzame inzetbaarheid en gezondheid wil ik voor werkgevers de toegewijde partner zijn om het eigen regiemodel te implementeren waardoor de verzuimkosten dalen en de duurzame inzetbaarheid van medewerkers wordt vergroot. Home pagina

Mijn kernkwaliteiten zijn: analytisch, in overleg met de klant ga ik voor een integrale aanpak, waarbij ik open en eerlijk ben in de communicatie. Ik heb een luisterend oor voor de problemen van de klant op het gebied van duurzame inzetbaarheid en gezondheid. Bij de verzuimbegeleiding ligt de focus op eigen regie, demedicaliseren, denken in mogelijkheden, poortwachterplanning en oplossingsgerichte gespreksvoering.